Web destinada a majors de 18 anys

Llavors de marihuana

Protección de la privacidad y normativa aplicable - Philosopher Seeds

Diseminatium S.L. respecta el dret a la intimitat i la protecció de les dades dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

No compartim ni venem dades a tercers, excepte els obtinguts per a ús estadístic i de forma anònima. Aquests es comparteixen únicament amb la prestatària del servei, i sota aquestes condicions.

En compliment del que es preveu pel reglament (UE)2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, Diseminatium S.L manifesta:

Responsable del tractament de la informació personal

El responsable de la recollida i tractament de tota la informació personal a la página web https://www.philosopherseeds.com és:

  • Identitat del responsable: Diseminatium S.L.
  • Nom comercial: Philosopher Seeds
  • CIF: B55155402
  • Direcció: C/ Llevant 32, Pol. Ind. Pont del Príncep C.P. 17469 Vilamalla (Girona)
  • Telèfon: (+34) 972 00 94 09
  • Email: info@philosopherseeds.com

Quines dades personals dels clients recopila Diseminatium S.L.?

Informació subministrada pel mateix usuari en els diferents formularis de philosopherseeds.com:

  • Clients web i usuaris registrats
    • Informació destinada a tramitar l’enviament de la comanda:
      • Nom i cognoms
      • Direcció o direccions d’enviament i facturació
      • Telèfon
      • Email
    • Informació destinada a assegurar la protecció dels menors:
      • Data de naixement (Ja que el lloc web està destinat a majors de 18 anys.)
      • Dades financeres: Si realitza la compra mitjançant pagament per targeta de crèdit/dèbit, recopilem les següents dades amb la finalitat de processar el pagament dels productes o serveis adquirits a través del nostre TPV: Número de la seva targeta de crèdit, CCV, data de caducitat i nom i cognoms del titular de la targeta.
    • Newsletter/Comunicacions comercials
      • En els casos en els quals ens atorguis el teu consentiment segons el que es preveu en l'article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, utilitzarem les dades que ens hagis proporcionat per a enviar-te informació sobre les novetats de la pàgina web, així com promocions i ofertes dels nostres productes i serveis a través d'email. Aquest consentiment podrà ser revocat en qualsevol moment.
    • Formulari de contacte:
      • Les dades que ens facilitis es tractaran únicament per atendre la teva consulta.
    • Formulari d’opinions i preguntes sobre la fitxa del producte
      • Les dades que ens proporcionis s'utilitzaran per a atendre la consulta o petició d'informació del producte indicat.
      • El nom sense cognoms i la pregunta, així com la resposta, podrà ser publicada pel moderador en la pàgina web, si ho estima utilitat per a altres usuaris.
      • Informació automàtica: Cada vegada que interactues amb la nostra web, rebem i emmagatzemem informació. Per exemple, igual que altres llocs, usem cookies per a recaptar informació quan el teu navegador accedeix a philosopherseeds.com. Les dades recollides són dades estadístiques sobre les accions i patrons de navegació dels nostres usuaris, i no identifiquen a cap persona.

      Per obtener més infomació sobre les cookies i de quina forma les usem, per favor llegeix la nostrapolítica de cookies

      • Comunicacions per correu electrònic: Per a ajudar-nos a fer que els correus electrònics que enviem siguin més útils i interessants, habitualment rebem una confirmació quan obres un correu electrònic que t'hem enviat. Si no desitges rebre més correus electrònics ni notificacions de philosopherseeds.com, pots ajustar les teves subscripcions d'e-mail i preferències de notificació des del teu compte d'usuari.

    Destinataris de les dades i transferències

    T'informem que el tractament de la informació recaptada a través de philosopherseeds.com, no implica transferència internacional de dades.

    En relació amb els destinataris de la informació, t'informem que en el cas que realitzis una compra en línia que hagi de ser lliurada en l'adreça que ens indiquis, en el paquet enviat es detalla: el teu nom i cognoms, adreça de lliurament i número de telèfon. Aquesta última dada s'inclou per a permetre el contacte entre l'empresa de transport i el destinatari, amb la finalitat de facilitar el procés de lliurament.

    En cas que realitzi la compra mitjançant pagament per targeta de crèdit/dèbit, la informació de la mateixa serà cedida de forma segura a les empreses proveïdores del servei de gestió de pagaments a través del seu propi sistema, únicament amb la finalitat de processar el pagament. Aquestes empreses, estan igualment obligades a garantir la seguretat i la confidencialitat de les seves dades personals.

    No estan previstes altres cessions de dades personals a tercers, tret que així sigui requerit per una autoritat competent i dins dels supòsits establerts per la Llei.

    Termini de conservació de les dades

    Conservarem les teves dades mentre et mantinguis donat d'alta com a usuari de la nostra web. Una vegada l'usuari hagi esborrat el seu compte, es continuaran conservant les dades durant el termini necessari per a gestionar el lliurament i facturació dels productes adquirits; posteriorment la informació es conservarà bloquejada durant el termini de prescripció d'accions legals i superat aquest període se suprimirà.

    Drets que t'assisteixen

    Per a l'exercici dels teus drets, has de dirigir-te a Diseminatium S.L. Es tracta d'un procediment gratuït i ha d'anar acompanyat sempre d'un document acreditatiu de la teva identitat.

    Tot usuari té dret en qualsevol momento a:

    • Revocar un consentiment que ens has prestat. Recorda que els consentiments estan prestats per a cada finalitat i són independents els uns dels altres, per la qual cosa no s'exclouen mútuament.
    • Accedir a les tevés dades personals.
    • Rectificar les tevés dades personals, si són inexactes o incompletes.
    • Solicitar su supresión cuando ya no es necesaria su conservación.
    • Sol.licitar la limitació del tractament si es compleixen les condicions.
    • Oposar-se al seu tractament en els termes i condicions previstes legalment.
    • Sol.licitar la portabilitat de les tevés dades.
    • Reclamar davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (wwww.agpd.es) quan consideris que existeix vulneració de drets. No obstant això, prèviament pots posar-te en contacte amb info@philosopherseeds.com

    Els clients web i usuaris registrats de philosopherseeds.com disposen del servei online per a exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició als mateixos accessible des de aquest enllaç.

    És segur el tractament de les dades personals de philosopherseeds.com?

    La informació personal emmagatzemada per Diseminatium S.L. es transmet usant els últims mecanismes de seguretat, com el protocol SSL (Secure SocketsLayer). philosopherseeds.com no emmagatzema informació sobre dades bancàries, com a numeracions de targetes de crèdit/dèbit o compte corrent.

    Diseminatium S.L. tracta les dades en tot moment de forma absolutament confidencial i guardant el preceptiu haver de secret i respecte d'aquests, de conformitat amb el que es preveu en la normativa d'aplicació, adoptant a aquest efecte les mesures d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les teves dades i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte de l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos al fet que estan exposats.

    En particular, adoptem les pertinents i obligatòries mesures establertes en la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, en particular:

    • Funcions i obligacions del personal
    • Registre d'esdeveniments
    • Gestió de suports i documents
    • Control d'Accés
    • Identificació i autenticació
    • Còpia de seguretat i recuperació

    No obstant això, en altres casos, Diseminatium SL adoptarà les mesures necessàries i obligatòries d'acord amb les normatives locals.

    La documentació present, estarà disponible a petició de l'Usuari o Client.

    Exactitud i veracitat de les dades

    Com a usuari, ets l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a philosopherseeds.com exonerant a Diseminatium S.L. de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

    Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats.

    < h3>Canvis en la política de privacitat

    Diseminatium SL es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat a fi d'adaptar-la a les novetats legislatives que fossin procedents. En aquests supòsits, anunciarem en el Lloc web els canvis introduïts amb una antelació raonable a la de la seva posada en pràctica.

    Última actualització: 15 de maig de 2019

    © 2019 Diseminatium SL Tots els drets reservats

  • Classic line
  • Golo line
  • Auto line
  • Regular line